Bevat Video: Video
Ankeiler: De lente komt er aan, wat betekent dat het weer tijd is voor de traditionele lammetjesdagen! Ook bij de schaapskudde in Elspeet kunnen er dit jaar twee middagen lammetjes geknuffeld worden.

- De lente komt er aan, wat betekent dat het weer tijd is voor de traditionele lammetjesdagen! Ook bij de schaapskudde in Elspeet kunnen er dit jaar twee middagen lammetjes geknuffeld worden.

Het laatste lammetje van de schaapskudde in Elspeet werd ongeveer twee weken geleden geboren. In totaal zijn er nu 86 lammetjes bij de kudde. Tijdens de lammetjesmiddagen is er alle tijd om deze lammetjes te aaien. De herder en andere medewerkers zullen de lammetjes uit de schaapskooi halen en naar iedereen die hen even wil aaien toebrengen. Maar lammetjes aaien is niet het enige dat er op de lammetjesmiddagen in Elspeet te doen is. Schaapherder Daphne vertelt in de video hieronder wat er nog meer te beleven is bij de schaapskooi:

De eerste lammetjesmiddag op 15 maart was een groot succes. Al direct om twee uur was het gezellig druk en werd er al flink geaaid, geknutseld en gespeeld rond de schaapskooi. Schaapherder Daphne hoopt volgende week nog een geslaagde lammetjesmiddag te houden. Deze zal op woensdag 22 maart van 14:00 – 16:00 uur plaatsvinden bij de schaapskooi in Elspeet.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel