RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Matthijs Westerbroek
17 maart 2023 11:13


Groot onderhoud aan de Nunspeterweg in Vierhouten
Foto: Groot onderhoud aan de Nunspeterweg in Vierhouten
Ter illustratie. Foto: Pixabay

- Van 20 tot en met 31 maart vindt er groot onderhoud plaats aan de Nunspeterweg in Vierhouten. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte vanaf de Elspeterweg tot aan de kom Vierhouten afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Het fietspad naast de weg blijft wel toegankelijk.

Voor gemotoriseerd verkeer wordt er een omleiding aangegeven via Elspeet. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. De bus (lijn 112) zal tijdens de werkzaamheden niet door Vierhouten rijden. Gebruik maken van het openbaar vervoer blijft mogelijk met de taxibus. Dit wordt tevens bij de bushaltes aangegeven.

Planning

Maandag 20 maart worden de eerste voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het frezen van de asfaltverharding en het verwijderen van de inspectieputten. Vanaf dinsdag 21 maart tot en met vrijdag 24 maart worden de asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart vinden afrondende werkzaamheden plaats, waaronder het aanvullen van de bermen. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden tijdens de werkzaamheden.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Leiden Nieuws 

vierhouten voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie