RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Medi Holstege
20 maart 2023 10:41


Caroline Holtgrefe gastspreker bij Rotary 4Woods
Foto: Caroline Holtgrefe gastspreker bij Rotary 4Woods
TOPVROUWEN

- Maandag 27 maart geeft Caroline Holtgrefe, directeur van SER Topvrouwen, een presentatie over vrouwen met dromen, ambities en lef. Zij onderschrijft het belang van een groter aandeel vrouwen in het management en de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met het oog op innovatief vermogen, evenwichtige besluitvorming en zo breed mogelijk afgestelde maatschappelijke antennes, hoort genderdiversiteit in bedrijven bovenaan de boardroomagenda te staan, zo staat op de site van SER-Topvrouwen vermeld.

Lastige vraagstukken op een positieve manier op de kaart zetten, dat is Caroline Holtgrefe wel toevertrouwd. Met haar ervaring in diverse management- en directiefuncties binnen het bedrijfsleven weet Caroline als geen ander de vertaalslag te maken van strategie naar operationele resultaten. Dat gender diversity zo'n aansprekend onderwerp is, helpt daar uiteraard bij.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de presentatie van Caroline maandagavond 27 maart in de Veluvine, F.A.Molijnlaan te Nunspeet gratis bij te wonen. De avond start om 20:00 uur in de Academiezaal.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie