RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Medi Holstege
24 maart 2023 14:39


Museumweek: Leen je Museumkaart uit!
Foto: Museumweek: Leen je Museumkaart uit!

- Van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 april is het Museumweek. Dit jaar in een andere vorm: museumkaarthouders mogen deze week voor één keer hun – anders altijd persoonsgebonden – Museumkaart uitlenen aan iemand anders. Zo kan iedereen proeven wat museumkaarthouders onbeperkt beleven.

Voor één week is de Museumkaart om te delen en kunnen alle kaarthouders iemand anders het museum laten beleven. Wel gelden er enkele spelregels:

1.Men moet wel de échte Museumkaart laten zien, geen kopie of foto van de kaart.

2.Er mag per kaart één bezoeker naar binnen. De bezoeker komt dus in plaats van de kaarthouder.

Bezoek het Noord-Veluws Museum

De Museumweek is tevens de periode waarin de bezoekers topstukken van Briët, Viegers en vele andere Veluwse schilders kunnen bezoeken. Zij vertellen het verhaal van het leven op de Veluwe. Bovendien kan men de blikvangers van de op dit moment lopende ‘Frans Huysmans en de Bergense School’ expositie naast elkaar zien hangen: Boerendans De Wals en Boerendans De Polka. Na Pasen moet Boerendans De Wals terug naar het Stedelijk Museum Alkmaar. Vanaf dat moment toont het Noord-Veluws Museum een bijzondere replica op ware grootte, dat zeker ook de moeite waard is.

Extra actie Noord-Veluws Museum

Iedere dag staan de vrijwilligers van het Noord-Veluws Museum klaar om de bezoekers te ontvangen en vertellen zij graag iets over de tentoonstellingen in de verschillende zalen. Ook de vrijwilligers willen hun museumkaart graag met u delen: Iedere dag mogen zo’n 10 belangstellenden ons museum bezoeken met de kaart van één van onze museum-vrijwilligers. Het is van belang om van te voren aan te geven wanneer u van dit aanbod gebruik wilt maken, want iedere kaart kan slechts éénmaal per dag worden gebruikt en ‘op is op’. Belt u met het museum (0341 250560) of stuur een mailtje naar contact@noord-veluws-museum.nl

Noord-Veluws Museum, Winckelweg 17A, 8071 DN Nunspeet T: (0341)250560 www.noord-veluws-museum.nl Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 – 17.00 uur Zondag 13.00 – 17.00 uur en maandag gesloten. Eerste Paasdag gesloten, tweede Paasdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Alkmaar  Bergen  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie