RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
25 maart 2023 11:37


Alpe team de Keet-Herms organiseerde vandaag 'lopen of fietsen voor KWF'
Foto: Alpe team de Keet-Herms organiseerde vandaag 'lopen of fietsen voor KWF'
Wandelen en fietsen om geld op te halen voor KWF. Foto: RTV Nunspeet

- De Alpe d’HuZes wordt de eerste donderdag in juni weer gehouden en mensen zijn alweer druk bezig met geld ophalen. Elk jaar wordt er zo geld verzameld voor de KWF Kankerbestrijding. Vandaag organiseert Alpe Team de Keet-Herms een actie rondom de Bijentuin in Nunspeet. Ze bieden een wandel- en fietsroute aan voor € 6 per persoon. De opbrengst van de dag gaat via de stichting Alpe d'HuZes naar onder andere betere zorg en ondersteuning van (ex)kankerpatiënten.

Deelnemers kunnen zichzelf aanmelden tot 11:00 uur om te wandelen of te fietsen. Jacqueline vertelt erover. "Het was wel even spannend of er wel deelnemers zouden komen, met deze weersvoorspellingen, maar het loopt gelukkig rustig door. We hebben nu al 30 deelnemers. We zijn heel blij dat deze mensen allemaal zijn gekomen, regen en wind trotserend. Je kunt wandelen of fietsen en het is natuurlijk voor het goede doel." Mensen die gaan wandelen of fietsen geven vaak wat meer dan de gevraagde € 6. Brechtje merkt dat het de mensen aan het hart gaat. "Het gaat ons allemaal aan het hart. We kennen allemaal wel iemand die kanker heeft of heeft gehad en het is zichtbaar dat het mensen vaak persoonlijk wat doet."

De wandelroute gaat helemaal door het bos, terwijl de fietsroute verhard is en je langs het water brengt. Het team kon de dag afsluiten met de mooie opbrengst van € 413!

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie