RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
25 maart 2023 16:40


De eerste bal werd het nieuwe zwembad ingegooid door burgemeester Blom
Foto: De eerste bal werd het nieuwe zwembad ingegooid door burgemeester Blom
Burgemeester Blom gooit de eerste bal in het water. Foto: RTV Nunspeet

- Het is een spannende dag voor Zwem- en Poloclub Nunspeet. Burgemeester Céline Blom was aanwezig om bij de eerste waterpolo wedstrijd in het nieuwe zwembad, Nunspeet DG1 tegen ZEW DG 1 (Ermelo), de bal in het water te gooien. Vrolijke geluiden klonken vanaf de tribune en blije mensen volgden de wedstrijd.

Gert en Jacolien Ponsteen waren eerder in de studio van RTV Nunspeet te gast en spraken over de opening van het nieuwe zwembad en de eerste wedstrijddag. "Het is de meest spannende week in ons vijftigjarig bestaan", vertelde Gert Ponsteen. "Nu deze week achter de rug is en alles goed is gegaan, kunnen we ons weer richten op wekelijkse gang van zaken".

De Zwem- en Poloclub bestaat dit jaar vijftig jaar en dit moment valt wel mooi samen de opening van het nieuwe zwembad. Gert vertelt trots over dit moment. "Het is een heel mooi 'jubileumcadeau' van de gemeente Nunspeet en daar zijn we heel erg blij mee. We hebben hier zo lang op gewacht en het is nu eindelijk zo ver." In het zwembad zullen nu op reguliere basis wedstrijden gespeeld worden.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Ermelo  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie