RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Matthijs Westerbroek
20 april 2023 10:11


Nunspeetse en Elburgse ondernemers zijn nieuwe gastheren en gastvrouwen van het Landschap
Foto: Nunspeetse en Elburgse ondernemers zijn nieuwe gastheren en gastvrouwen van het Landschap
De ondernemers en wethouders. Foto: IVN Gelderland

- Twintig ondernemers uit de gemeenten Elburg en Nunspeet zijn Gastheer/Gastvrouw van het Landschap geworden. In de afgelopen tijd hebben zij de gelijknamige cursus van IVN Natuureducatie gevolgd en succesvol afgerond. De geslaagde deelnemers kregen een certificaat en gevelbordje van wethouders Bertus Jeensma van Elburg en Mark van de Bunte van Nunspeet.

Tijdens de cursus leerden de ondernemers aan de hand van diverse lezingen, excursies en workshops over de bijzondere kenmerken en de ontstaansgeschiedenis van het Veluwse landschap. Bovendien ging de cursus erop in hoe de ondernemers deze kennis kunnen vertalen naar hun gasten. Op die manier hoopt IVN Gelderland de ondernemers in staat te stellen om hun gasten een mooie natuurbeleving te bieden. Wat de deelnemers betreft gaat dit na het volgen van de cursus zeker lukken: ‘Alle aspecten die je als recreatieondernemer moet weten komen aan bod in de opleiding. Ik voel me echt ambassadeur van dit mooie landschap, dat ga ik met trots uitdragen!’

De cursus werd georganiseerd door IVN Gelderland en werd mede mogelijk gemaakt door Veluwe op 1 en gemeenten Nunspeet en Elburg. Diverse organisaties werkten mee aan het programma, waaronder VVV Elburg en Nunspeet uit de Kunst.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Elburg  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie