RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
6 mei 2023 11:27


De 41ste jaarlijkse bijeenkomst van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap extra bijzonder
Foto: De 41ste jaarlijkse bijeenkomst van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap extra bijzonder
De 41ste jaarlijkse bijeenkomst van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap extra bijzonder. Foto: RTV Nunspeet

- De jaarlijkse bijeenkomst van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap extra bijzonder. Naast het feit dat het de 41ste keer is, mag de gemeenschap veel mensen uit Pakistan ontmoeten die voor het eerst bij zo’n groot evenement aanwezig zijn. Het driedaagse evenement wordt georganiseerd bij De Paasheuvel in Vierhouten. In en om de Zonnehal zullen er drie dagen verschillende activiteiten georganiseerd worden voor de gemeenschap en voor belangstellenden.

De assistent algemene secretaris vertelt over het activiteitenprogramma voor de vrouwenvereniging. Die bestaat dit jaar namelijk 100 jaar, "We hebben jaarlijks onze jaarlijkse bijeenkomst waarin we met elkaar samenkomen met alle leden vanuit heel Nederland. Het is de bedoeling dat we met elkaar kunnen kletsen, elkaar kunnen ontmoeten en wat meer over onze religie kunnen leren. Vandaag is het speciale programma voor vrouwen, hierin worden toespraken gegeven over hoe wij ons als mens kunnen verbeteren."

Het honderdjarig bestaan wordt uitgebreid gevierd, "We vieren het groots. We hebben een aantal tentjes staan met allemaal versieringen en een tentoonstelling. Super leuk dus!" De gemeenschap is heel gastvrij naar anderen en iedereen is welkom om te komen kijken.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best Nieuws 

vierhouten voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie