RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Matthijs Westerbroek
9 mei 2023 8:12


Onderzoek naar locatie voor hondenuitlaatren in Elspeet
Foto: Onderzoek naar locatie voor hondenuitlaatren in Elspeet
Ter illustratie. Foto: Pixabay

- In Elspeet wordt er onderzoek gedaan naar een locatie voor een hondenuitlaatren. Op dit moment wordt een mogelijke locatie onderzocht op haalbaarheid. Zodra het college van burgemeester en wethouders een beslissing heeft genomen over de ren zal er een participatietraject worden gestart.

Naar aanleiding van vragen van Gemeentebelang en de ChristenUnie laat het college weten dat er een viertal locaties onderzocht zijn, namelijk aan de Zeisweg – Ploegweg, de Gerrit Mouwweg – Staverdenseweg, het plantsoen van de Haarweg en het Spoekeboompje. De locaties werden getoetst op onder andere gemeentelijke eigendom, bestemmingsplan, verkeersveiligheid, groen- en speelruimtebeleid, privacy, mogelijke overlast en vergunningen. De genoemde locaties bleken allemaal ongeschikt omdat ze op één of meerdere criteria tekort schoten.

Participatie

Een mogelijke locatie wordt op dit moment onderzocht op landschappelijke inpassing en financiële consequenties. Na dit onderzoek zal er een beslissing van het college volgen over de locatie. Daarna zal er een participatietraject worden gestart waarvoor ook de Elspeters die het initiatief namen voor de hondenuitlaatren zullen worden benaderd.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie