RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
13 mei 2023 13:29


Streekbakker Schreuder heeft vestiging geopend in Nunspeet die uniek is
Foto: Streekbakker Schreuder heeft vestiging geopend in Nunspeet die uniek is
Bakker Schreuder is geopend. Foto: RTV Nunspeet

- Iedereen die uit de streek komt kent bakker Schreuder wel. Met vestigingen in Harderwijk, Apeldoorn, Uddel, Garderen, Nijkerk, Voorthuizen en Putten zijn ze eigenlijk niet te missen in onze streek. Toen anderhalf jaar geleden de Bakker Bart besloot weg te gaan wist Marjanne Schreuder het al wel, hier wilde zij een vestiging openen. Met de slager en groenteboer om de hoek is het ‘vers straatje’ van Nunspeet compleet. De locatie draait nu een dag en het gaat goed.

Nunspeet kent aardig wat bakkers maar Schreuder heeft een strategie die en missie die vernieuwend is. Marjanne Schreuder legt het uit, "Door de locatie vinden we het heel mooi om samen te versterken. Mensen kunnen hier het brood halen, de verse groentes bij de groenteboer, het vlees bij de slager en de rest van de boodschappen in de supermarkt. We willen dat mensen hier een kop koffie kunnen halen of kunnen lunchen om echt even te ontspannen." De locatie is dus meer dan een bakker. Met een koffiecorner en een terras is het een lunchroom.

De opening van de locatie was feestelijk. Op donderdagavond heeft het team een feestje gevierd en werden vrijdag ook verrast door lokale ondernemers. Marjanne is onwijs trots op haar team, "Het zijn echt toppers. Ook de nieuwe werknemers doen het al super goed, echt ik ben onwijs trots."

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Apeldoorn  Harderwijk  Nijkerk  Nunspeet  Putten Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie