Ankeiler: De politie heeft maandag een derde persoon aangehouden in verband met een mogelijk drugslab aan de Stationsweg in Wezep.

- De politie heeft maandag een derde persoon aangehouden in verband met een mogelijk drugslab aan de Stationsweg in Wezep. Daar kwamen hulpdiensten zondagavond massaal bij elkaar nadat er sprake zou zijn van geuroverlast en gevaarlijke stoffen.

Toen de politie een pand binnenging aan de Stationsweg kregen zij het vermoeden dat er mogelijk een drugslab zou zijn. Op dezelfde avond werden er al twee verdachten aangehouden. Maandag kwam daar, nadat de politiehelikopter was ingezet, ook nog een derde aanhouding bij. De politie wil nog niets zeggen over de personalia of waarvan zij verdacht worden.

In Wezep staat maandagmorgen nog altijd een grote 'PD-unit' van de politie. Dat is een soort mobiel politiekantoor. Er wordt nog altijd onderzoek gedaan in de Veluwse plaats. Ook liepen er nog agenten rond in kogelwerende vesten. "Dit is uit voorzorg omdat we weten dat er vaak criminele organisaties schuil gaan achter drugslabs", vertelde een woordvoerster zondagavond al.

Meer over

Deel dit artikel