Lead image 1:
Lead image TXT 1: Vindt u autorijden in het drukke verkeer onprettig? Maak een proefreis met het openbaar vervoer!
Ankeiler: Wanneer u liever niet in de auto stapt, omdat het zo druk is op de weg of omdat u tegen parkeren opziet, dan biedt het openbaar vervoer een mooie uitkomst.

- Wanneer u liever niet in de auto stapt, omdat het zo druk is op de weg of omdat u tegen parkeren opziet, dan biedt het openbaar vervoer een mooie uitkomst. OV-ambassadeurs kunnen u hierbij helpen. Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd of vragen hebt over het gebruik van het openbaar vervoer.

OV - proefreis vrijdag 2 juni

Tijdens de proefreis laten OV-ambassadeurs senioren oefenen met het reizen met bus en trein. Op de stations krijgt u duidelijk uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunt u oefenen met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten.

Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom uw geldige OV-chipkaart mee of koop tijdens de proefreis uw kaartje. Na aanmelding wordt u telefonisch geïnformeerd over het exacte tijdstip en opstapplaats vanuit uw eigen woonplaats.

Aanmelden kan via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs:
038 - 45 40 130.

Wanneer: vrijdag 2 juni 2023
Waar: vanuit Nunspeet

Uit ervaring blijkt dat senioren de proefreis zeer waarderen. Het geeft hen het vertrouwen om daarna zelfstandig te reizen.

Vindt u autorijden in het drukke verkeer onprettig? Maak een proefreis met het openbaar vervoer!

senioren de proefreis erg waarderen en vertrouwen geeft om daarna zelfstandig te kunnen reizen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel