Lead image 1:
Lead image TXT 1: Buurtfeest. Foto: Burendag.nl
Ankeiler: Vanuit het Burgerfonds vitale kernen stellen de Dorpsvereniging Elspeet, Buurtvereniging Hulshorst en Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten waardebonnen ter beschikking voor buurtfeesten.

- Vanuit het Burgerfonds vitale kernen stellen de Dorpsvereniging Elspeet, Buurtvereniging Hulshorst en Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten waardebonnen ter beschikking voor buurtfeesten. Zij willen stimuleren dat álle buurtbewoners aan een buurtfeest in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet of Vierhouten kunnen meedoen en elkaar kunnen ontmoeten in de straat, wijk of buurt.

Een waardebon aanvragen

Dien vóór 1 juni 2023 een aanvraag in voor een waardebon via de website van de gemeente. De bonnen hebben een waarde van €150,- en kunnen worden ingewisseld bij samenwerkende partners zoals Dekker Partyverhuur Nunspeet en Fietsenverhuur De Veluwe Hulshorst voor bijvoorbeeld een springkussen of statafels. Alleen particulieren kunnen een waardebon aanvragen.

Buurtfeest - Foto: Burendag.nl

Nationale Burendag

Wilt u dit jaar meedoen aan de Nationale Burendag, vraag dan nu alvast uw waardebon aan. De Nationale Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. Deze Burendag vieren we dit jaar op 23 september.

Hoe worden de waardebonnen toegekend?

Op 1 juni 2023 sluit de aanvraagprocedure. Is er meer vraag naar waardebonnen dan dat er bonnen zijn? Dan is er na 1 juni 2023 een loting. De toegekende bonnen worden vervolgens in juni 2023 per post naar de desbetreffende aanvragers verzonden. Blijkt na de loting dat u helaas geen waardebon hebt gekregen? Dan krijgt u daar in juni 2023 per e-mail bericht over.

Voor meer informatie of wilt u zich aanmelden via de website van de gemeente

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel