Lead image 1:
Lead image TXT 1: Gemeente Nunspeet verkoopt brandhout dit jaar per loting
Ankeiler: De gemeente Nunspeet heeft voor het komende winterseizoen 2023-2024 weer een beperkte hoeveelheid brandhout te koop.

- De gemeente Nunspeet heeft voor het komende winterseizoen 2023-2024 weer een beperkte hoeveelheid brandhout te koop. Vanwege de overweldigende belangstelling in 2022 heeft de gemeente besloten om de brandhoutverkoop dit jaar op een aantal punten te wijzigen.

In plaats van de volgorde van inschrijving wordt dit jaar het brandhout verloot via een notaris. Iedereen heeft dan evenveel kans op het beschikbare brandhout. Het maakt niet uit wanneer u zich inschrijft gedurende deze periode. Na 4 september 2023 is de loting. De exacte lotingsdatum wordt nog gecommuniceerd.

Dit jaar start de inschrijving op maandag 5 juni 2023, om 8.30 uur en eindigt op maandag 4 september 2023 om 16.30 uur. Het betreft maximaal 5 kuub brandhout per huishouden/adres, aangeboden voor €87,20 per kuub incl. BTW.
Het gaat alleen over het stamhout, wat gesnoeid aan de zandwegen ligt. Het top en takhout blijft achter in het bos vanwege extra voeding voor de bosbodem bij vertering van het hout.
Bij het verwerken van het brandhout moet u voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. De veiligheidseisen worden u bij de verkoop overhandigd en met u in een overeenkomst afgesproken .

Vanaf 5 juni staat het formulier op de website van de gemeente waarmee u zich kan aanmelden.

Gemeente Nunspeet verkoopt brandhout dit jaar per loting
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel