RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Matthijs Westerbroek
25 mei 2023 12:35


Nieuw verkeersplan Eibertjesdag positief geëvalueerd
Foto: Nieuw verkeersplan Eibertjesdag positief geëvalueerd
Eibertjesdag 2023. Foto: Nunspeet Onderneemt Samen | Momenten Fotografie

- Nunspeet Onderneemt Samen, Nunspeet uit de Kunst en de gemeente Nunspeet hebben de afgelopen Eibertjesdag geëvalueerd. Vooral het verkeers- en parkeerplan was een punt van aandacht tijdens de evaluatie. De organisatie meldt dat de de conclusie van de evaluatie zeer positief was.

Nadat er na de afgelopen voorjaarsmarkt klachten waren binnengekomen over de verkeersveiligheid, werd er voor Eibertjesdag een nieuw verkeers- en parkeerplan opgesteld. In samenwerking met de gemeente Nunspeet werd deze opgesteld en goedgekeurd om toe te passen op de 29e editie van Eibertjesdag. Tevens werd er onderzocht of dit nieuwe plan geschikt is voor volgende evenementen. Nunspeet Onderneemt Samen meldt dat dit het geval is, aangezien uit de evaluatie bleek dat er ondanks de vele bezoekers en gasten in het centrum van Nunspeet sprake was van goede doorstroming en een veilige setting.

In klederdracht gestoken - Foto: Nunspeet Onderneemt Samen | Momenten Fotografie

Trots

De organisatie is blij met het goede verloop van de dag: ‘Er is uit de evaluatie gekomen dat er geen klachten binnen zijn gekomen en dat we geen grote verkeersproblemen hadden. Daar zijn wij als Nunspeet Onderneemt Samen erg trots op. Wij willen net als iedereen een veilig dorp, zo ook tijdens alle komende evenementen.’ Met deze positieve ervaring op zak kijkt de organisatie dan ook al uit naar de Zomermarkten in juli en augustus zullen plaatsvinden in Nunspeet.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie