Lead image 1:
Lead image TXT 1: Level Up Stage Onderstroom. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: de Pischpoort op Onderstroom Festival. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 3:
Lead image TXT 3: In de botsauto's op Onderstroom Festival. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: Afgelopen vrijdag en zaterdag hing op de boulevard van Harderwijk een gezellige retro sfeer tijdens Onderstroom Festival.

- Afgelopen vrijdag en zaterdag hing op de boulevard van Harderwijk een gezellige retro sfeer tijdens Onderstroom Festival. Het gratis toegankelijke festival op de Wijde Wellen had alle ingrediënten in zich met een lekker zonnetje op de achtergrond.

Speciaalbiertjes drinken in de Biergarten, dansen op het botsauto podium, swingen in the silent disco, rocken bij een leuke band en lekker eten. Kortom; een compleet feest voor jong en oud. Er was dit jaar veel aandacht voor de aankleding van het festival, vele leuk spots om een leuke foto te maken in bijvoorbeeld een botsauto of bij een levensgrote Pacman en je kon naar het toilet in de Pischpoort.

Level Up Stage Onderstroom - Foto: RTV Nunspeet

Stichting Onderstroom

Onderstroom Festival wordt georganiseerd door Stichting Onderstroom en draait volledig op vrijwilligers met allemaal één gemeenschappelijke drijfveer; ze vinden het te gek om mooie en verrassende evenementen te organiseren. Dat is ze ook dit keer weer gelukt!

de Pischpoort op Onderstroom Festival - Foto: RTV Nunspeet
In de botsauto's op Onderstroom Festival - Foto: RTV Nunspeet
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel