RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
6 juni 2023 8:01


Tafelronde Nunspeet is in de prijzen gevallen
Foto: Tafelronde Nunspeet is in de prijzen gevallen
Tafelronde Nunspeet met trofee. Foto: Eigen foto

- De Tafelronde is een landelijke service-organisatie die geld ophalen om lokale doelen te ondersteunen. De lokale Tafel Nunspeet staat bekend vanwege het succesvolle Oktoberfest dat jaarlijks georganiseerd wordt op het Marktplein in Nunspeet. Daarnaast hebben zij vorig jaar een groot evenement georganiseerd in de Essenburgh voor gezinnen waarvan een kind extra aandacht nodig heeft. Tijdens deze verwendag waanden de gezinnen zich voor één dag terug naar de middeleeuwen, compleet met ridders en jonkvrouwen.

Nu heeft de Tafel Nunspeet een prijs gewonnen vanwege het organiseren van deze evenementen, zij mochten de Cor Rab Trofee in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan een Tafel die zich op een bijzondere wijze hebben ingezet voor het organiseren van een evenement binnen de Nederlandsche Tafelronde. Het is een mooie kroon op het werk van de Tafelaars uit Nunspeet.

Daarbij willen ze graag een oproep doen; mocht u een lokaal goed doel in gedachten hebben dan kunt u een aanvraag indienen via de website van de Tafelronde Nunspeet. Ze helpen graag lokale mensen en organisaties. Zet alvast in de agenda; 7 oktober 2023 is het Oktoberfest Nunspeet.

Oktoberfest Tafelronde Nunspeet - Foto: Eigen foto

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie