Ankeiler: De aanvraag voor een eenmalige subsidie voor de opstart van een lokale cadeaukaart is goedgekeurd door de gemeente. Deze cadeaukaart is bedoeld om de lokale economie aan te jagen.

- De aanvraag voor een eenmalige subsidie voor de opstart van een lokale cadeaukaart is goedgekeurd door de gemeente. Deze cadeaukaart is bedoeld om de lokale economie aan te jagen. Er lekt nu ieder jaar veel geld de gemeente uit via de uitgifte van bijvoorbeeld VVV-bonnen. Door de invoering van een lokale cadeaukaart blijft het geld binnen de regio rond gaan.

De aanvraag is gedaan door Nunspeet uit de Kunst omdat vanuit de NOS (Nunspeet Onderneemt Samen) de wens voor een lokale cadeaukaart werd uitgesproken. Niet alleen winkeliers uit Nunspeet maar ook ondernemers uit Elspeet hebben interesse getoond.

Minder commissie

Er is gekozen voor Groupcard als de aanbieder van deze cadeaukaart, zij zorgen voor alle zaken rondom het inzetten maar de ook de verwerking van alle transacties. Bijkomend voordeel van de lokale cadeaukaart is dat de commissie maar 3% bedraagt, waar dat bij andere cadeaukaarten tussen de 5 en 10% is.

Speciale werkgroep

Om dit alles in goede banen te leiden wordt er een speciale werkgroep opgericht onder leiding van Nunspeet uit de Kunst. Deze werkgroep zal zich bezig houden met de bekendheid en implementatie bij de ondernemers, ontwerp, marketing en promotie. De gemeente heeft toegezegd ook gebruik te maken van deze cadeaukaart tijdens de uitvoering van bijvoorbeeld waarderingen, vergoedingen, regelingen en kerstpakketten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel