RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
28 juni 2023 14:05


Trotse tante Suzan steunt neefje in machteloze strijd. “kom ook in actie!”
Foto: Trotse tante Suzan steunt neefje in machteloze strijd. “kom ook in actie!”
Benjamin met trotse tantes Suzan en Lisa is in het Prinses Máxima centrum. Foto: Eigen foto

- Suzan Polinder is de trotse tante van Benjamin, waarbij onlangs een hersenstamtumor is geconstateerd. Op dit moment is er nog geen effectieve behandeling voor Benjamin en daarom wilde Suzan in actie komen voor de machteloze strijd van haar neefje. De huidige levensverwachting van Benjamin varieert van enkele maanden tot mogelijk een jaar. Ze heeft een actiepagina opgezet en organiseert op vrijdag 7 juli een actiedag.

"Benjamin is een stoere en vrolijke jongen van nog maar 4 jaar oud en nu staat ineens de wereld op de kop van hem maar ook van mijn broer en schoonzus", vertelt Suzan. "Je voelt je compleet machteloos en ik wilde gelijk wat doen want met stilzitten kom je nergens. Ook Benjamin levert op zijn manier een bijdrage door mee te doen aan een studie, hij krijgt op dit moment bestralingen en medicijnen die onderdeel uitmaken van een studie."

In actie voor Benjamin

Suzan wil graag in actie komen en geld ophalen voor haar neefje en zijn gezin om ze te helpen nog mooie herinneringen te maken met elkaar voor zolang mogelijk. Daarnaast wil zij zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar een behandeling, zodat kinderen als Benjamin in de toekomst wel geholpen kunnen worden. Suzan heeft een

Fietsspecialist Jacob Bonenberg komt ook in actie - Foto: Eigen foto
Best  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie