Lead image 1:
Lead image TXT 1: Gezellig buurtfeest Aarweg Nunspeet. Foto: Eigen foto
Ankeiler: Buurtbewoners van de Aarweg in Nunspeet hebben een gezellige buurt BBQ georganiseerd, mede dankzij de gemeente Nunspeet en Stichting Welzijn Nunspeet is dit een mooi buurtfeest geworden.

- Buurtbewoners van de Aarweg in Nunspeet hebben een gezellige buurt BBQ georganiseerd, mede dankzij de gemeente Nunspeet en Stichting Welzijn Nunspeet is dit een mooi buurtfeest geworden.

Wij plaatsten in mei nog een oproep dat je als buurt een aanvraag kon doen voor een waardebon. Je kon je hiervoor melden bij de gemeente en dit hebben de bewoners van de Aarweg gedaan. Zij ontvingen een waardebon van €150 die ingewisseld kon worden bij een samenwerkende partner, in dit geval koos deze buurt voor Party Verhuur Dekker. Daarnaast ontvingen zij van Stichting Welzijn Nunspeet i.s.m. het Buurtfonds van de Nationale Postcode Loterij een extra cheque t.w.v. €500 die ze mochten besteden aan hun buurtfeest. Dankzij de inzet van Welzijn Nunspeet en de gemeente Nunspeet hebben zij een zeer geslaagde bbq kunnen organiseren die werd afgesloten met een heerlijk ijsje.

Gezellig buurtfeest Aarweg Nunspeet - Foto: Eigen foto
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel