RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
26 juli 2023 7:11


Ken jij Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe al?
Foto: Ken jij Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe al?
Regionaal duurzaamheidsloket noord-veluwe. Foto: Eigen foto

- Dit loket is er voor inwoners uit Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Je kunt hier terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing en verduurzaming van je woning, tuin of omgeving.

Het duurzaamheidsloket Noord-Veluwe is er voor inwoners uit de regio Noord-Veluwe. Hier kun je terecht voor onafhankelijke informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van de woning, tuin en omgeving. Daarnaast biedt het loket een plek aan allerlei acties en initiatieven binnen de gemeenten. Denk aan collectieve acties voor isolatie, energiecoaches, repair cafés en energiecoöperaties.

Ook vind je hier duurzaam nieuws uit de buurt en informatie over subsidies en leningen. Zo worden er ook webinars georganiseerd met informatie over bijvoobeeld klimaatadaptie die u online kunt volgen. Een vakman zoek je eenvoudig op in het register voor vakspecialisten, er zijn ruim 450 specialisten aangesloten bij het regionale loket. En als je vragen hebt staat de klantenservice van het duurzaamheidsloket voor je klaar. Stuur ze gerust een e-mail of pak de telefoon. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Energieloket telefoonnummer: 088 525 4110 (lokaal tarief)
Energieloket e-mailadres: vragen@regionaalenergieloket.nl

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Elburg  Ermelo  Harderwijk  Hattem  Nunspeet  Oldebroek  Putten Politiek 

politiek nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie