Ankeiler: Van maandag 18 tot en met zaterdag 23 september 2023 is het weer tijd voor de jaarlijkse collecteweek voor de Nierstichting.

- Van maandag 18 tot en met zaterdag 23 september 2023 is het weer tijd voor de jaarlijkse collecteweek voor de Nierstichting. De collectanten hopen op een positieve ontvangst en gul gevers tijdens deze collecteweek.

Je nieren zijn van levensbelang. Ze zijn onmisbaar voor een gezond en fit leven. Daarom strijdt de Nierstichting voor gezonde nieren voor iedereen en doen we er alles aan om het leven van nierpatiënten te verbeteren. Een nierziekte kan iedereen overkomen. Ze werken aan oplossingen om nierschade te voorkomen. Helpen met informatie en steun in het dagelijks leven. Investeren fors in onderzoek en innovatie. Ontwikkelen de draagbare kunstnier. Die vrijheid geeft om te gaan en staan waar je wilt, omdat je met hém overal kunt dialyseren. Ze strijden onvermoeibaar door voor een kortere wachtlijst en meer succesvolle transplantaties. Zodat een donornier op tijd komt, als je die nodig hebt. En het zo lang mogelijk voor je blijft doen. Ook stimuleren ze onderzoek om nierziekten te genezen. Zodat iedereen in de toekomst gezonde nieren heeft.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel