Ankeiler: In navolging van de eerdere Nunspeetse burgemeesters Kees de Kovel, Dick van Hemmen en Breunis van de Weerd, is ook de huidige burgemeester Céline Blom lid geworden van Rotaryclub Nunspeet.

- In navolging van de eerdere Nunspeetse burgemeesters Kees de Kovel, Dick van Hemmen en Breunis van de Weerd, is ook de huidige burgemeester Céline Blom lid geworden van Rotaryclub Nunspeet.

Bestuur en leden van Rotaryclub Nunspeet verwelkomen Céline Blom van harte. Zij zal op 18 september officieel geïnstalleerd worden. Net als de overige leden onderschrijft Céline Blom de doelstellingen van Rotary Internationaal. ‘Ik zet mij graag actief in om het welzijn van onze inwoners te helpen verbeteren’, aldus Céline Blom.

Welzijn van mensen verbeteren

Rotary is een internationale organisatie. De leden zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen overal in de wereld te verbeteren. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

Rotary International

Nederland heeft zeven districten die ieder rechtstreeks deel uitmaken van Rotary International. Rotary kent geen landenstructuur, maar een redelijk platte wereldwijde organisatie met districten en clubs. In totaal zijn er ongeveer 16.000 Rotarians in Nederland, verdeeld over circa 500 clubs.
De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Niet alleen door het mede opzetten van lokale tot wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je eigen (vak)kennis.

Nieuwe leden welkom

Rotary Club Nunspeet staat open voor nieuwe leden. Heb je interesse om lid te worden, stuur dan een mail naar secretaris@rotarynunspeet.nl en er wordt zeker contact opgenomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel