RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
16 september 2023 11:34


Dierenspeciaalzaak Berben bestaat 45 jaar
Foto: Dierenspeciaalzaak Berben bestaat 45 jaar

- Het is al twee dagen feest bij Dierenspeciaalzaak Berben, want ze bestaan 45 jaar. Als je langs de dierenspeciaalzaak loopt is de versiering niet te missen. Voor kinderen is er een springkussen en op zaterdag konden belangstellenden gratis met hun huisdier op de foto. Eigenaar Martin Mol is trots op deze mijlpaal.

Martin vertelt over het jubileum. "Het is wel een moment om bij stil te staan en we wilden het ook niet zomaar voorbij laten gaan, dus vandaar drie dagen lang festiviteiten. Wat tijdens deze drie dagen voor ons belangrijk was, is om de huisdierbezitter in het zonnetje te zetten. We hebben allerlei leuke acties in de winkel, waar onder een dierenfotograaf om foto’s te maken van de baasjes met hun huisdier en we hebben een Ara, die je kan bewonderen."

Het baasje met Paco - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp

Berben is 45 jaar geleden opgericht door Bert van de Berg en de huidige eigenaar zit er ook al weer 22 jaar. "Berben is een begrip in de gemeente en mensen komen een uur rijden voor advies of speciale dieren", vertelt Martin. Bij Berben staan ze niet snel versteld van iets en alle huisdieren zijn welkom. "Katten, honden, knaagdieren, vogels en ja paarden. Het kan allemaal." Berben is gespecialiseerd op het gebied van (aquarium)vissen en (buitenvolière)vogels. De medewerkers zijn ook allemaal gekwalificeerd en zo onderscheiden zij zich. "Wij plukken hier nu de vruchten van en mogen ons een specialist noemen", vertelt hij trots.

In actie! - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
De winkel is mooi versierd - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Even zijn pracht laten zien - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie