RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
16 september 2023 12:54


Opening jukebox memories een mooi moment
Foto: Opening jukebox memories een mooi moment
Belangstelling voor Jukebox Memories. Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp

- Met een zonnetje aan de lucht wordt op feestelijke wijze de Jukebox Memories geopend. Jukeboxen, motoren, een vinyl markt, Rock-‘n-roll workshops en oldtimers zijn present bij de geweldig gezellige opening. De Groovy Rythems Band zorgt voor de muziek. Mensen met een eigen oldtimer mogen ook aansluiten. Vader Hennie en zoon Jurian Mensink zijn super trots op hun bijzondere werkplaats en niet zonder reden.

Vlak voor de opening vertelt Jurian enthousiast over de dag en het proces. "Het is een soort werkplaats die we openen, maar er is ook van alles te koop. We verkopen jukeboxen en vandaag ook vintage en vinyl, dus we gaan even terug in de tijd." Het programma is behoorlijk uitgebreid en de hele dag zijn er festiviteiten. Alles in het thema Rock-‘n Roll natuurlijk. Jurian is lid van een Brabantse Volkswagen vereniging en ook zij zijn aanwezig.

Vader en zoon bij de opening - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp

Tijdens de opening hield Jurian een geimprovisserde speech en daarna werd met het nummer 'Great Balls Of Fire' van Jerry Lee Lewis de werkplaats officieel geopend. Belangstellenden, vrienden, familie en pers namen een kijkje. In Nunspeet is deze werkplaats echt een unieke plek en zal voor wat meer diversiteit zorgen. Interesse? Kom gerust een kijkje nemen bij deze twee enthousiaste mannen!

De oude radio's in de werkplaats - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Oude jukeboxen opgeslagen - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Retro aankleding - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie