Lead image 1:
Lead image TXT 1: De VW-oldtimers op een rijtje. Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Snuffelen tussen de singeltjes. Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Vader en zoon bij de opening. Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Ankeiler: Met een zonnetje aan de lucht wordt op feestelijke wijze de Jukebox Memories geopend.

- Met een zonnetje aan de lucht wordt op feestelijke wijze de Jukebox Memories geopend. Jukeboxen, motoren, een vinyl markt, Rock-‘n-roll workshops en oldtimers zijn present bij de geweldig gezellige opening. De Groovy Rythems Band zorgt voor de muziek. Mensen met een eigen oldtimer mogen ook aansluiten. Vader Hennie en zoon Jurian Mensink zijn super trots op hun bijzondere werkplaats en niet zonder reden.

Vlak voor de opening vertelt Jurian enthousiast over de dag en het proces. "Het is een soort werkplaats die we openen, maar er is ook van alles te koop. We verkopen jukeboxen en vandaag ook vintage en vinyl, dus we gaan even terug in de tijd." Het programma is behoorlijk uitgebreid en de hele dag zijn er festiviteiten. Alles in het thema Rock-‘n Roll natuurlijk. Jurian is lid van een Brabantse Volkswagen vereniging en ook zij zijn aanwezig.

De VW-oldtimers op een rijtje - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Snuffelen tussen de singeltjes - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp

Bijzondere dag

Het is voor vader en zoon een bijzondere dag, ze hebben namelijk samen behoorlijk lang naar deze dag toegewerkt. "Ik ben super tevreden en trots. Eigenlijk is onze loods al te klein aan het worden. We hebben lang gewacht op het pand, want het duurde allemaal wat langer, maar het is zo fijn als het dan af is", aldus Jurian. Vader Hennie is door Jurian aangestoken. "Wij hebben vroeger veel vinyl gedraaid en op den duur boven gelegd. Jurian is het toen gaan draaien en zo is mijn retro hart weer gaan kloppen."

Vader en zoon bij de opening - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp

Tijdens de opening hield Jurian een geimprovisserde speech en daarna werd met het nummer 'Great Balls Of Fire' van Jerry Lee Lewis de werkplaats officieel geopend. Belangstellenden, vrienden, familie en pers namen een kijkje. In Nunspeet is deze werkplaats echt een unieke plek en zal voor wat meer diversiteit zorgen. Interesse? Kom gerust een kijkje nemen bij deze twee enthousiaste mannen!

De oude radio's in de werkplaats - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Oude jukeboxen opgeslagen - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
Retro aankleding - Foto: RTV Nunspeet | Ilona van Middendorp
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel