RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
19 september 2023 11:15


Tweedehands kledingmarkt Elspeet was gezellig
Foto: Tweedehands kledingmarkt Elspeet was gezellig

- Op vrijdagavond 15 september vond voor de tweede keer dit jaar een tweedehands kledingmarkt plaats in het Kulturhus in Elspeet. In maart was er alleen kinderkleding te koop. Dit keer ook kleding voor volwassenen omdat ook daar veel vraag naar was.

Geef je kleding een tweede kans

Steeds meer mensen omarmen de trend van tweedehands shoppen. Niet alleen vanwege de besparing op hun portemonnee, maar vooral om een positieve impact op het milieu te hebben. "Waarom nieuwe kleding kopen als er al zoveel mooie tweedehands kleding beschikbaar is?" merkte één van de verkopers op.

Hoewel het bezoekersaantal dit keer iets lager was dan gehoopt, was de sfeer op de markt bruisend en positief. Bezoekers konden snuffelen tussen de kraampjes, op zoek naar verborgen schatten en unieke kledingstukken. Er waren kraampjes met kleding in alle maten en stijlen, waardoor iedereen iets naar zijn smaak kon vinden.

De organisatoren van de tweedehands kledingmarkt kijken tevreden terug op het evenement en zijn vastbesloten om het volgend jaar weer te organiseren. Zowel in het voorjaar als najaar.

Dus, noteer het alvast in je agenda: volgend jaar kun je opnieuw genieten van duurzame mode en geweldige koopjes op de tweedehands kledingmarkt in Elspeet!

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

 Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie