RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniƫlle Meloen
21 september 2023 12:21


Feestelijke onthulling nieuw logo IKC de Olijfboom
Foto: Feestelijke onthulling nieuw logo IKC de Olijfboom

- Vandaag was de feestelijke onthulling van het logo van IKC de Olijfboom voor de leerlingen en ouders van de Petraschool en de Morgenster. Volgend jaar augustus gaan de scholen fuseren en worden dan de Olijfboom school, de verhuizing naar het nog nieuw te bouwen Integraal Kind Centrum (IKC) laat nog even op zich wachten.

Vandaag op de Dag van de Pedagogisch Medewerker vonden beide scholen het een goed moment om het nieuwe logo bekend te maken aan de leerlingen en ouder. Bij de Petraschool mochten de oudste en jongste leerling de vlag laten zien met het logo, waarop een olijfboom is te zien maar er is meer in te zien. Je ziet er een hartje en een duif in terug maar ook een kind met de armen gespreid.

Aan iedereen is gevraagd om een naam in te bedenken, er zijn uiteindelijk 146 namen ingediend en het is uiteindelijk de Olijfboom geworden. De Olijfboom staat voor 'verbinden, ontwikkelen en uitdagen'. Na de onthulling was het tijd voor alle leerlingen en ouders om een taartje te eten met uiteraard het nieuwe logo erop.

Onthulling van het nieuwe logo van de olijfboom - Foto: RTV Nunspeet
Visie van IKC de Olijfboom - Foto: RTV Nunspeet
Logo de Olijfboom - Foto: RTV Nunspeet

šŸ’¬ Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie