Ankeiler: Verschillende verenigingen in Nunspeet zetten zich in tijdens de clubactie weken. De Harmonie in Nunspeet doet ook mee aan deze actie en zij verkopen lootjes aan de deuren.

- Verschillende verenigingen in Nunspeet zetten zich in tijdens de clubactie weken. De Harmonie in Nunspeet doet ook mee aan deze actie en zij verkopen lootjes aan de deuren. Zo kunnen mensen de vereniging steunen en winnen ze misschien wel mooie prijzen. De Harmonie repeteert op maandag- en dinsdagavond.

Sanne Mulder speelt zelf dwarsfluit en vertelt over de Harmonie zelf. "Ik denk dat we nu ongeveer rond de honderd leden hebben. We zijn enorm bevoorrecht met dit aantal." De Harmonie is bedoeld om op een leuke manier meer van je instrument te leren en te spelen met mensen die dat ook leuk vinden. Bij de Harmonie Nunspeet zijn er vijf soorten orkesten. "We hebben een opstartorkest, een jeugdorkest, een opleidingsorkest, een opleidingsdrumband en het grote orkest."

Henry speelt zelf in de opleidingsdrumband en gaat met lootjes langs de deuren, "Ja, daar heb ik heel veel zin in. Zo halen we geld op voor de club." Laura speelt hoorn en zit bij het opleidingsorkest en bij het grote orkest, "Ik ben al vier jaar lid en dat gaat heel goed." De lootjes kunnen ook online aangeschaft worden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel