Ankeiler: Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk organiseert op donderdagavond 12 oktober 2023 een avond voor partners van (ex)borstkankerpatiënten. Een avond vol erkenning en herkenning.

- Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk organiseert op donderdagavond 12 oktober 2023 een avond voor partners van (ex)borstkankerpatiënten. Een avond vol erkenning en herkenning. Het doel van de avond is om ondersteuning te bieden aan partners van (ex)borstkankerpatiënten.

Tijdens deze avond gaan deelnemers met elkaar in gesprek over onderwerpen waar partners van borstkankerpatiënten mee te maken krijgen. Denk hierbij aan mentale of fysieke verandering, de gevolgen van chemotherapie en een eventueel vervroegde overgang. Borstkanker heeft invloed op je relatie. Hoe precies en hoe groot die invloed is, verschilt van persoon tot persoon, maar er zijn gevoelens en problemen die vaak voorkomen. Daarnaast is er volop ruimte om eigen onderwerpen in te brengen. De gesprekken worden geleid door Alex Bos, psycholoog, en Huib van der Burg, geestelijk verzorger. De avond is alleen geschikt voor partners.

Aanmelden en meer informatie

De avond duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats in de Dageraitzaal, 1e verdieping van het ziekenhuis (route 1.03). Bezoekadres: Wethouder Jansenlaan 90 in Harderwijk. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden voor de partneravond kan via de website of telefonisch via de oncologieverpleegkundige, 0341-463889.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel