RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
4 oktober 2023 14:02


Hannah wint een jaar lang gratis sporten
Foto: Hannah wint een jaar lang gratis sporten

- In het kader van de Nationale Sportweek organiseerde Plus van Elswijk een kleurplatenwedstrijd waar kinderen sportieve prijzen mee konden winnen. Hannah en Jeftha vielen met hun mooie kleurplaten beide in de prijzen vandaag.

Hannah werd eerste en kreeg een jaar lang gratis sporten als prijs. Ze twijfelt nog tussen paardrijden en turnen, ze gaat proeflessen nemen om te kijken wat haar keuze gaat worden. Deze prijs werd haar aangeboden voor Plus van Elswijk.

Jeftha werd tweede met zijn kleurplaat en kreeg een mooi kadopakket met kadobon van Intersport Nunspeet. Hij wil graag op voetbal dus hij kan de kadobon wel gebruiken. Hij heeft al wel een mooi Ajax-shirt.

De winnaar van de derde prijs kon er helaas niet bij zijn vandaag maar hij/zij komt de prijs een andere keer ophalen. De derde prijs is een sportpakket.

De Nationale Sportweek heeft als doel om iedereen bewust te maken van het belang van een actieve levensstijl. Sport en sportief bewegen leveren immers een belangrijke bijdrage aan het welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Vandaar dat er ook is gekozen om aan deze wedstrijd alleen maar sportieve cadeaus te hangen.

Jeftha is ook heel blij met zijn tweede prijs aangeboden door Intersport - Foto: RTV Nunspeet
Hannah kreeg haar prijs overhandigd door Laurens van Plus van Elswijk - Foto: RTV Nunspeet
Merel van Nunspeet Beweegt mocht de tweede prijs uitreiken aan Jeftha - Foto: RTV Nunspeet
De winnende kleurplaten en prijzen - Foto: RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie