RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
18 oktober 2023 7:48


Jongerencentrum 'De Werf' in Elspeet nu ook op woensdagmiddag open
Foto: Jongerencentrum 'De Werf' in Elspeet nu ook op woensdagmiddag open
Gezellig met zijn allen lasergamen. Foto: Eigen foto

- ‘De Werf’ is het jongerencentrum voor de jeugd in Elspeet. Het is een gezellige ontmoetingsplek waar jongeren onder andere kunnen poolen, darten, tafeltennissen, op de Playstation spelen of gewoon gezellig ‘hangen’ en kletsen met hun vrienden en andere jongeren.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. ‘De Werf’ is gevestigd aan de Nunspeterweg 3 in Elspeet, vlakbij de kerk. Het jongerencentrum is nu ook iedere woensdagmiddag geopend. Afgelopen woensdag was de eerste keer en werden er pannenkoeken gebakken. Er was een leuke opkomst en ook veel nieuwsgierige ouders, ze gaan binnenkort ook eens samen met hen om tafel om te kijken of er mogelijkheden zijn om 'De Werf' vaker open te stellen en of ouders daarbij betrokken willen zijn. Vandaag gaan ze in de omgeving van Elspeet lasergamen.

De jongerenwerkers zijn heel blij met het enthousiasme van de jongeren en de bereidheid van de ouders om eens op tafel te gaan. De gezellige ruimte is er en kan vaker gebruikt worden wanneer daar behoefte aan is.

Gezellig pannenkoeken eten met elkaar - Foto: Eigen foto

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

 Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie