RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
1 november 2023 13:52


Optimaliseer uw zorgverzekering: spreekuur 'Goed Verzekerd' in Nunspeet en Elspeet
Foto: Optimaliseer uw zorgverzekering: spreekuur 'Goed Verzekerd' in Nunspeet en Elspeet

- Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het ook weer tijd is om uw zorgverzekering onder de loep te nemen. Van 13 november tot 31 december 2023 krijgt u de kans om van zorgverzekeraar te wisselen of uw huidige zorgpolis aan te passen. Om u te helpen bij dit proces en ervoor te zorgen dat u goed verzekerd bent, wordt het spreekuur 'Goed Verzekerd?' georganiseerd bij het Financieel Trefpunt in zowel Nunspeet als Elspeet.

Het doel van deze bijeenkomsten is om u te informeren over de verschillende aspecten van uw zorgverzekering en om al uw vragen te beantwoorden. Het maakt niet uit of u wilt weten of uw huidige zorgverzekering nog passend is bij uw gezondheid, of als u zich afvraagt of u niet te veel betaalt. Dit is de gelegenheid om al uw twijfels weg te nemen en om goed geïnformeerd keuzes te maken.

De spreekuren 'Goed Verzekerd?' worden georganiseerd in samenwerking met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Nunspeet, Stimenz, Het Venster, Humanitas en MEE Samen. Deze professionals staan klaar om u te helpen met hun uitgebreide kennis en expertise op het gebied van zorgverzekeringen.

Voor uw gemak zijn hier de data en tijden van de spreekuren in zowel Nunspeet als Elspeet:

Financieel Trefpunt in de Bibliotheek in Veluvine Nunspeet:
-Donderdag 23 november van 10.00 – 12.00 uur
-Donderdag 30 november van 10.00 – 12.00 uur
-Donderdag 7 december van 10.00 – 12.00 uur

Financieel Trefpunt in de Bibliotheek in Kulturhus Elspeet:
-Maandag 20 november Elspeet 15.00 – 16.30 uur
-Maandag 4 december Elspeet 15.00 – 16.30 uur

Het is raadzaam om uw paspoort of ID-kaart en uw Digid mee te nemen naar deze spreekuren. Bovendien zal er op deze dagen een medewerker van de gemeente Nunspeet aanwezig zijn. Als u gebruik wilt maken van de collectieve zorgverzekering van de gemeente (gemeentepolis) of andere gemeentelijke inkomensregelingen, dan kunt u deze meteen aanvragen. Meer informatie over de collectieve zorgverzekering is te vinden op www.nunspeet.nl/collectieve-zorgverzekering.

Dit is uw kans om uw zorgverzekering te optimaliseren en ervoor te zorgen dat deze aansluit bij uw behoeften. Kom langs bij het Financieel Trefpunt in Nunspeet of Elspeet en laat u bijstaan door de experts, zodat u vol vertrouwen het nieuwe jaar ingaat, goed verzekerd en goed geïnformeerd.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie