RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
13 november 2023 12:08


Nunspeetse Sebastiaan Vos (18) wint Special Media Award
Foto: Nunspeetse Sebastiaan Vos (18) wint Special Media Award

- Vloggen, dat is de grootste passie van de achttien jarige Sebastiaan uit Nunspeet. Hij vindt het zo leuk dat hij zich opgaf voor de Special Media Awards met zijn vlog over wintersport. Met succes! Hij won afgelopen woensdagavond de award in de categorie vlogger. De Special Media Awards zijn prijzen voor mensen met een verstandelijke beperking die media maken.

Vol trots laat Sebastiaan zijn award en juryrapport zien, terwijl er een glaasje water gedronken wordt. Na een drukke week is Sebastiaan weer aan het werk op zijn stageplek, Lunchroom Uniek. Daarnaast loopt hij ook stage bij Aan de Gracht in Elburg en zit hij nog op school. Hij heeft een druk leven wat hij één keer per week vastlegt en dat vindt hij het leukste dat er is, "Ik vlog al negen jaar mijn leven en vind het heel leuk!" Een doel heeft de vlogger wel, "Ik wil één miljoen volgers halen en ik wil dat iedereen mij herkent op straat." Dat laatste gebeurt al af en toe, "Dat vind ik helemaal leuk."

Sebastiaan met zijn vlogcamera - Foto: Eigen foto

Blijven dromen

Stilzitten kan de Nunspeetse niet goed, hij wil blijven groeien en blijft dromen over zijn toekomst. "Ik wil heel graag een vlog opnemen met Enzo Knol of MrBeast. Eigenlijk wil ik de grootste vlogger van de wereld worden", lacht hij. Het is een groot compliment dat de jury Sebastiaan heeft beloond met de award. Uit de dertig genomineerden werd hij gekozen! De jury, bestaande uit: Sander Pat, Team Plagiaat, Tjarda Struik, Renée Postma, Rob Geus, Kaj van der Voort en Jan Müller gaven onder andere aan de voorbereiding en het enthousiasme van Sebastiaan te waarderen.

Alle dertig genomineerden kregen een mini-award, ontworpen en gemaakt door cliënten van ASVZ, het spel ‘Mediachallenge’ en een juryrapport. Alle winnaars ontvingen naast de grote award ook het spel ‘Weerbaar op het web’. Sebastiaan heeft door de award show nieuwe vrienden gemaakt, "We hebben een groepsapp met zijn allen en dan bellen en appen we wel eens met elkaar. Dat is fijn."

Sebastiaan na het winnen - Foto: Eigen foto

Trotse familie

Je merkt aan alles dat iedereen om Sebastiaan heen trots op hem is. Zijn werkplekken, ouders, zussen, grootouders en school waarderen hem heel erg. Hij heeft al een hoop felicitaties mogen ontvangen. Zijn ouders vertellen over hun Sebastiaan, "We zijn super trots op hem. Het is heel leuk en knap dat hij de award heeft gewonnen omdat hij het grotendeels zelf doet." Sebastiaan zijn reactie versterkt het gevoel van liefde alleen maar. "Ik ben heel blij dat iedereen achter mij staat en ik hou heel veel van mijn ouders."

Sebastiaan is op YouTube te vinden onder de naam "Sebastiaan Vos" en is ook op andere sociale media als Instagram en TikTok te vinden.

Apetrots op zijn award - Foto: RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Elburg  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie