RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Medi Holstege
17 november 2023 11:30


Succesvol Ondernemersontbijt tijdens Landelijke Dag van de Ondernemer in Nunspeet
Foto: Succesvol Ondernemersontbijt tijdens Landelijke Dag van de Ondernemer in Nunspeet
Wethouder Mark van de Bunte informeert de aanwezigen over de gemeentelijke initiatieven. Foto: eigen foto

- De gemeente Nunspeet organiseerde vanochtend, tijdens de Landelijke Dag van de Ondernemer, een inspirerend ondernemersontbijt in het sfeervolle Koetshuis in Hulshorst. Ondernemers uit de gehele gemeente kwamen samen om te genieten van een smakelijk ontbijt en om kennis te delen over het belangrijke thema van de dag: 'ondernemersdienstverlening'.

Het Ondernemersontbijt op de Landelijke Dag van de Ondernemer in Nunspeet is niet alleen een informatief evenement, maar ook een waardevolle gelegenheid voor ondernemers om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Wethouder Mark van de Bunte vertelt: "We hebben een sterke lokale economie, dankzij de vele ondernemers in onze gemeente. Het was een gezellige ochtend, met veel enthousiaste ondernemers en leuke contacten. Er zijn weer mooie matches ontstaan."

Rijkelijk gevulde ontbijtbuffet - Foto: eigen foto

Het Koetshuis

Het Koetshuis in Hulshorst bleek de ideale locatie voor deze bijeenkomst. Met zijn historische charme bood het een ontspannen sfeer, waar ondernemers zich welkom voelden en de gelegenheid hadden om met elkaar in gesprek te gaan. De opkomst was dan ook geslaagd met een diverse groep ondernemers, die actief zijn in verschillende sectoren binnen de gemeente.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

hulshorst voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie