Lead image 1:
Lead image TXT 1: Gemeentelijke waardering. Foto: eigen foto
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Rijkelijk gevulde ontbijtbuffet. Foto: eigen foto
Ankeiler: De gemeente Nunspeet organiseerde vanochtend, tijdens de Landelijke Dag van de Ondernemer, een inspirerend ondernemersontbijt in het sfeervolle Koetshuis in Hulshorst.

- De gemeente Nunspeet organiseerde vanochtend, tijdens de Landelijke Dag van de Ondernemer, een inspirerend ondernemersontbijt in het sfeervolle Koetshuis in Hulshorst. Ondernemers uit de gehele gemeente kwamen samen om te genieten van een smakelijk ontbijt en om kennis te delen over het belangrijke thema van de dag: 'ondernemersdienstverlening'.

Het Ondernemersontbijt op de Landelijke Dag van de Ondernemer in Nunspeet is niet alleen een informatief evenement, maar ook een waardevolle gelegenheid voor ondernemers om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Wethouder Mark van de Bunte vertelt: "We hebben een sterke lokale economie, dankzij de vele ondernemers in onze gemeente. Het was een gezellige ochtend, met veel enthousiaste ondernemers en leuke contacten. Er zijn weer mooie matches ontstaan."

Gemeentelijke waardering - Foto: eigen foto

Gemeente trots op haar ondernemers

Het initiatief om alle ondernemers uit de gemeente samen te brengen tijdens dit ondernemersontbijt toont de waardering van de gemeente Nunspeet voor de lokale bedrijvigheid en het besef van het cruciale belang van ondernemerschap voor de regionale economie. De gemeente Nunspeet benadrukte tijdens het evenement de diverse manieren, waarop zij de lokale ondernemers kunnen ondersteunen en faciliteren. Van vergunningen en ruimtelijke ordening tot financiële regelingen en samenwerkingen. Er werd benadrukt op wat de gemeente te bieden heeft om het ondernemerschap te stimuleren.

Rijkelijk gevulde ontbijtbuffet - Foto: eigen foto

Het Koetshuis

Het Koetshuis in Hulshorst bleek de ideale locatie voor deze bijeenkomst. Met zijn historische charme bood het een ontspannen sfeer, waar ondernemers zich welkom voelden en de gelegenheid hadden om met elkaar in gesprek te gaan. De opkomst was dan ook geslaagd met een diverse groep ondernemers, die actief zijn in verschillende sectoren binnen de gemeente.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel