Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Gezelligheid in Harderwijk. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: De Sint is weer in het land! Het einde van het jaar komt eraan en Sint heeft het warme Spanje ingeruild voor het koude, natte Nederland.

- De Sint is weer in het land! Het einde van het jaar komt eraan en Sint heeft het warme Spanje ingeruild voor het koude, natte Nederland. Samen met zijn pieten en paard komt hij in verschillende steden en gemeenten in Nederland om de kinderen te ontmoeten. Jaarlijks een groot feest met een hoop gezelligheid.

Vandaag, 18 november, op de dag van de nationale intocht, brengt Sint onder andere een bezoekje aan Harderwijk, Elburg, Ermelo en vanavond in Elspeet. Vanmorgen stond de boulevard van Harderwijk vol enthousiaste kinderen en (groot)ouders om Sint een handje te mogen geven. Burgemeester Jeroen Joon en kinderburgemeester Saar van Polen ontvingen de goedheiligman in de Hanzestad. De intocht is rustig verlopen en van overlast was geen sprake.

Gezelligheid in Harderwijk - Foto: RTV Nunspeet

Sint maakte eerst een rondje rond de haven en werd daarna opgehaald voor een tocht door het centrum van Harderwijk. De pieten hadden weer zakken vol pepernoten en andere lekkernijen meegenomen. Wees niet getreurd als je Sinterklaas hebt gemist, want volgende week komt hij naar Nunspeet toe! Tot die tijd kan je in spanning afwachten, want misschien komt hij al langs jouw huis…

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel