Ankeiler: In Nunspeet zijn twee winkels genomineerd om Tweewielerwinkel van het jaar te worden.

- In Nunspeet zijn twee winkels genomineerd om Tweewielerwinkel van het jaar te worden. Het gaat om Jacob Bonenberg de Fietsspecialist aan de Laan en Ronald van Rumpt van Geniet van Fietsen aan het Zwolsewegje. De twee winkels zitten nu bij de laatste 20.

Elk jaar organiseert Tweewieler de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het jaar. De verkiezing is een kwalitatief hoogstaande verkiezing die wordt georganiseerd door vaktitel Tweewieler.

Wie heeft de mooiste, meest aansprekende winkel en toont zich de beste ondernemer? Doel van de verkiezing is een structurele bijdrage leveren aan het verhogen van het kwaliteits- en serviceniveau van de tweewielerdetailhandel in Nederland en België.

De ondernemers Jacob en Ronald gaan goed met elkaar om en wensen elkaar dan ook het beste en veel succes. Jacob is voor de eerste keer genomineerd. Ronald voor de derde keer en voor het tweede achtereenvolgende jaar.

De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 20 september 2021 tijdens een feestelijke finale-bijeenkomst op de beurs Vélovak in Gorinchem.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel