RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
10 juni 2024 11:50


Ponyclub Klein Maar Dapper zes Kringkampioenen Dressuur rijker
Foto: Ponyclub Klein Maar Dapper zes Kringkampioenen Dressuur rijker
Twee van de Kampioenen | Foto: KMD

NUNSPEET – Voor de derde en tevens laatste dressuur selectiewedstrijd was het terrein van de Ponyclub Klein Maar Dapper het decor. De eigen leden van de club hebben goede resultaten behaald, die werden berekend met de eerdere resultaten van de eerste twee selecties. Dit om de Kringkampioenen uit te kunnen roepen en om de startbewijzen voor de Regiokampioenschappen te verdelen.

Op vrijdag was het de beurt aan de Klasse B categorie ABC waarin Amy Vos met Macciato de beste was en deze rubriek won met 205,5 punten. Seviève Uittenbogert liet met Kristaline 199,5 punten noteren waarna zij de derde prijs in ontvangst mocht nemen. Zaterdag werd de rest van het programma verreden en in de L1/L2 categorie ABC reed Sanna Vos met Silverstar een sterke proef met 211,5 punten, waarmee zij de tweede prijs pakte. Lynn van den Brink stuurde Hoge Linthorst Timber naar de derde prijs met 210 punten.

In de tweede proef mocht Naomi van den Hoorn met Rambo KF de tweede prijs in ontvangst nemen met 195 punten. Abby Versteeg reed in de eerste proef van de L1/L2 DE haar Hailey P. naar de tweede prijs met 205,5 punten. Alisa van Bommel liet in de tweede proef van deze klasse goed van zich horen door zowel de eerste als tweede prijs te winnen. Met Toto won zij 202,5 punten en Kanaalhoeve’s Nan volgde met 199,5 punten.

In de M1/M2 CDE scoorde Annelivia Kuijpers 203,5 en 200 punten met Goldwinshoeve Cassandro en mocht zij de tweede en derde prijs in ontvangst nemen. Amy Vos wist de M1/M2 AB te winnen, haar proef met Silverstar werd gewaardeerd met 196,5 punten. Maar liefst zes Klein Maar Dapper amazones werden uitgeroepen tot Kringkampioenen.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Sport 

sport  paardrijden  kmd  kringkampioenen dressuur 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie