RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Albert Goeree | RTV Nunspeet
29 maart 2024 10:52


Veel belangstelling voor Leefstijlbeurs
Foto: Veel belangstelling voor Leefstijlbeurs
Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Waren eerdere beurzen wat bescheidener van opzet, de leefstijlbeurs van donderdag 28 maart was door de organisatoren groots opgezet. Stichting Welzijn Nunspeet, WOC’s, Nunspeet Beweegt en Het Venster hadden gekozen voor de grote sporthal van de Wiltsangh en door de beurs van 16.00 -20.00 uur te houden konden zowel de gepensioneerden als de nog werkenden de beurs bezoeken.

Veel organisaties waren bereid gevonden aan deze leefstijlbeurs deel te nemen. Waar eerder de beurs was gericht op senioren had men nu gekozen voor volwassenen. Daarmee hopend ook de wat jongere generatie te bereiken. “De beurs is gebaseerd op positieve gezondheid, aldus Evelien van den Berg van Stichting Welzijn Nunspeet. Als organisatoren hebben we alle organisaties binnen ons bestand benaderd, maar ook gekeken wie kunnen we er aan toevoegen zodat we een zeer breed scala hebben aan informatieve stands over gezondheid in de breedste zin van het woord’’.

Thema’s

De beurs is opgezet rond thema’s: Mobiliteit, Zingeving, Mentaal welbevinden, Sociale contacten, Lichaamsfuncties en Kwaliteit van leven. Hierop zijn de tientallen deelnemende organisaties geselecteerd. In de hal konden bezoekers vooraf al een gezondheidstest doen en ontdekken bij welke stands ze de gewenste informatie konden vinden. Met een verloting en bingo spel was ook de vrolijke noot toegevoegd.

Foto: Veel belangstelling voor Leefstijlbeurs
Stand: SWN Foto: RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

vrmg  gemeente nunspeet  leefstijlbeurs  swn  het venster  nunspeet beweegt 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie